ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΤΤΙΚΗ & ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Η ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας στον πελάτη εξαρτάται από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier) και απαιτούνται 1 – 4 εργάσιμες ημέρες.

Οι παραγγελίες Εντός Αττικής δύναται να παραδοθούν με μεταφορικά μέσα της εταιρεία μας εντός 1 – 2 εργάσιμων ημερών.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ 

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  
Αποστολές βάρους έως 2 κιλά €3,50
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ €30,00

 

ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αποστολές βάρους έως 2 κιλά €3,50
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ €30,00
* Για απομακρυσμένους & δυσπρόσιτους προορισμούς, ο πελάτης επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση €2,50 στα μεταφορικά.

 

 

*Πρακτορείο: Αποστολές Βάρους από 5kg έως 15kg

 

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α (24%).

Οι παραδόσεις γίνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως και Παρασκευή, μεταξύ 09:00 με 17:00.

Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως  Παρασκευή, εκτός από αργίες  και παραδίδονται σε  1 έως 4 εργάσιμες μέρες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει καθυστέρηση, θα  ενημερώνεστε έγκαιρα για το χρόνο παράδοσης. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα και τα προϊόντα θα παραδίδονται στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.

Παραγγελίες που πραγματοποιούνται και επιβεβαιώνονται μετά  τις  14:00 την Παρασκευή,  θα επιβεβαιώνονται την Δεύτερα οπότε η παράδοση δεν θα λαμβάνει χώρα πριν από την ερχόμενη Τρίτη.

*Για αποστολές μέσω Πρακτορείου Μεταφορών θα προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR92 0172 1210 0051 2110 3005 744

BIC: PIRBGRAA

Δικαιούχος: ‘ΠΑΡΘΕΝΩΝ’ ΦΕΝΤΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  • EUROBANK

IBAN: IBAN: GR76 0260 4320 0002 6020 0190 977

BIC: EFGBGRAA

Δικαιούχος: ‘ΠΑΡΘΕΝΩΝ’ ΦΕΝΤΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR91 0110 5370 0000 5372 0076 149

BIC: ETHNGRAA

Δικαιούχος: ΦΕΝΤΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

* Για πληρωμές μέσω κατάθεσης, ο πελάτης θα πρέπει να αναφέρει ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό του. Η παραγγελία σας θα είναι σε αναμονή μέχρις ότου να επιβεβαιωθεί η λήψη της κατάθεσης.

** Αν ο πελάτης επιθυμεί να πραγματοποιήσει μεταφορά χρημάτων μέσω e-banking από διαφορετική από τις παραπάνω συνεργαζόμενες τράπεζες, επιβαρύνεται με τα έξοδα εντολής εντολέα και δικαιούχου (OUR). Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει, το κόστος της διατραπεζικής χρέωσης θα πιστωθεί στο ποσό της παραγγελίας του πελάτη.

ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Σε περίπτωση επιλογής πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, η χρέωση θα γίνεται online, δηλαδή σε πραγματικό χρόνο, μέσω της πύλης πληρωμής του Viva Wallet, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής σας.
Πραγματοποιώντας την πληρωμή μέσω της ασφαλούς πύλης πληρωμής, το σύστημα θα εξακριβώσει αυτόματα ότι η πιστωτική/χρεωστική κάρτα είναι ενεργοποιημένη σύμφωνα με το Ασφαλές Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Στην συνέχεια, θα συνδεθεί με την τράπεζα έκδοσης της κάρτας, η οποία θα σας ζητήσει να εξουσιοδοτήσετε την συναλλαγή σας. Η συναλλαγή θα πραγματοποιηθεί μόνο αν η τράπεζα έκδοσης της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας επιβεβαιώσει την κίνηση συναλλαγής. Στην αντίθεση περίπτωση, η συναλλαγή δεν θα εγκριθεί.

ΜΕΣΩ VIVA WALLET

Η αποστολή τον προϊόντων ξεκινά με την επαλήθευση της κατάθεσης.

Η υπηρεσία της Αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη.

***Σημείωση

Σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, προβλήματα διάθεσης ή ασυνέπειας από την πλευρά προμηθευτών, προβλήματα μεταφοράς, προβλήματα τεχνικά κατά την παραγωγική διαδικασία, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος και φυσικές καταστροφές) δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση παράδοσης της παραγγελίας σας εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την ολοκλήρωση της παραγγελίας αυτής. Στις περιπτώσεις αυτές η Εταιρεία  δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση και την αποστολή των παραγγελιών.