Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία μας ‘ΠΑΡΘΕΝΩΝ’, είναι μιας 3ης γενιάς οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 1936, με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία  ζαχαρωδών προϊόντων και σοκολάτας. Για 85 ολόκληρα χρόνια, με επιμονή και γνώμονα πάντα το υψηλό επίπεδο ποιότητας και γεύσης, έχουμε καταφέρει τα προϊόντα και η εταιρεία μας να έχουν μια σημαντική αναγνώριση στην ελληνική αγορά, μέσω της χονδρικής πώλησης.

Τα τελευταία 10 χρόνια ανταποκρινόμενοι στους νέους ρυθμούς και απαιτήσεις της αγοράς, έχοντας έρθει σε άμεση επαφή με τον τελικό καταναλωτή μέσω της συμμετοχής μας σε διάφορα events και festivals, διαπιστώσαμε την αποδοχή και την προτίμηση σας στις χειροποίητες σοκολάτες μας, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα εισαγωγής και την επιθυμία μιας αμεσότερης πρόσβασης στο σύνολο των προϊόντων μας.

Με δική σας παρότρυνση, ένα όνειρο πολλών χρόνων υλοποιήθηκε, δημιουργώντας ένα εξειδικευμένο online κατάστημα σοκολάτας προσφέροντας μεγάλη ποικιλία, καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα, με επιλεγμένες πρώτες ύλες από τις μεγαλύτερες εταιρείες σοκολάτας στον κόσμο.

Πρωταγωνιστές της καθημέρινότητάς μας αποτελούν οι premium Χειροποίητες Σοκολάτες μας, παραδοσιακά χειροποίητα σοκολατάκια με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, τρούφες, πραλίνες και σοκολατάκια εισαγωγής  κατασκευασμένα από αναγνωρισμένες εταιρείες που πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, και εισάγονται από Ευρωπαϊκές Χώρες με παράδοση στη Σοκολάτας όπως το Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία και Ολλανδία. Καθώς επίσης  Σοκολάτες και πραλίνες χωρίς ζάχαρη χρησιμοποιώντας το φυσικό γλυκαντικό Stevia.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια μοναδική γευστική εμειρία, να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη μας για την σοκολάτα και να ικανοποιήσουμε γευστικά και τους πιο απαιτητικούς με την premium ποιότητά μας.

Our Philosophy

Η Εμπειρία των αισθήσεων…

Ζούμε τη ζωή μέσα από τις 5 αισθήσεις μας. Η ζωή είναι γεμάτη εικόνες, μυρωδιές, αγγίγματα, ήχους και γεύσεις που συνδέουμε ασυνείδητα με το συναίσθημα. Εάν μια εμπειρία αγγίζει πολλαπλές αισθήσεις τόσο ισχυρότερη είναι η μνήμη που δημιουργείται.

Η σοκολάτα, δημιουργεί μνήμες, από το άρωμα, την όψη, την υφή και την γεύση.

ΟΡΑΣΗ Η πρώτη επαφή με την σοκολάτα και η προσδοκία για την γεύση

ΑΦΗ Η προσοχή στρέφεται στην αίσθηση της σοκολάτας. Μπορεί να προσπαθήσετε να αισθανθείτε τα συστατικά και με ένα απλό άγγιγμα να νιώσετε την λεία υφή και την απαλότητά της σοκολάτας. Η θερμοκρασία μπορεί να επηρεάσει τη συγκεκριμένη αίσθηση

ΑΚΟΗ Ο ήχος επηρεάζει τις εντυπώσεις μας όταν ανοίγουμε μια σοκολάτα. Από την συσκευασία ως τον ήχο του “σπασίματος” ενός κομματιού

ΜΥΡΩΔΙΑ Όπως με τη γεύση, φανταζόμαστε τη μυρωδιά της σοκολάτας στο στάδιο της όρασης. Μόλις ανοίξει η συσκευασία, η πρώτη εντύπωση ποιότητας βασίζεται στη μυρωδιά και σε όλα τα αρώματα που ξεπροβάλουν από μια υψηλής ποιότητας σοκολάτας τα οποία τα αισθανόμαστε όλο και πιο έντονα όσο η σοκολάτα αρχίζει να λιώνει στο στόμα

ΓΕΥΣΗ Η σοκολάτα είναι μεταξένια απαλή και κρεμώδης με διάφορες νότες αρωμάτων και αρχίζει αμέσως να λιώνει στο στόμα σας. Η γεύση  παραμένει στο στόμα για αρκετά λεπτά. Μην τρώτε ή πίνετε τίποτα δυνατό πριν από μία γευστική δοκιμή.