ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του www.chocolatefactory.gr  με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου και ότι αυτό περιέχει (εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες, σχέδια, κείμενα, παρεχόμενες υπηρεσίες)  ανήκουν στο www.chocolatefactory.gr  ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους  νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή σχεδίων, αντιγραφή ή κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο καταπάτηση και προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας των προϊόντων που παρουσιάζονται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο και η χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας της εταιρείας.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τον παρόντα Δικτυακό Τόπο  ή/και τρίτα μέρη καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του www.chocolatefactory.gr  ή/και των τρίτων μερών και προστατεύονται από το νόμο κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.