Κουφέτα

Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να συντηρήσεις τα Κουφέτα?

Σας έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα Tips, ώστε τα κουφέτα που θα προμηθευτείτε απο το Chocolatefactory.gr να διατηρήσουν την υφή, τη φρεσκάδα και τη γεύση τους αναλλοίωτη μέχρι την τελευταία στιγμή που θα τα γευτείτε στο event σας!

Tip #1 Ημερομηνία Λήξης

Τα Ιταλικά κουφέτα Crispo  παράγονται σε ένα απο τα πιο σύγχρονα εργοστάσια κουφέτου και σοκολάτας στην Ευρώπη. Τα κουφέτα αμέσως μετά τη διαδικασία παραγωγής, φυλάσσονται σε κλειστές, αεροστεγείς συσκευασίες με ημερομηνία λήξης 18-24 μήνες απο την παραγώγή τους, ώστε να διατηρούν τη φρεσκάδα, τη γεύση και την υφή τους αναλλοίωτη μέχρι τη στιγμή που θα τα γευτείτε στην εκδήλωσή σας.

Tip #2 Θερμοκρασία

Για την τέλεια συντήρηση των κουφέτων σας προτιμήστε ένα δροσερό σημείο. Ο χώρος προβολής ή αποθήκευσης των κουφέτων θα πρέπει να ελέγχεται ως προς τη θερμοκρασία και την έκθεσή στον ήλιο. Υψηλή θερμοκρασία, μεγαλύτερη από 30°C, προκαλεί ρήγματα στο εξωτερικό των κουφέτων ή λεκέδες στην επιφάνειά τους, από τα έλαια και τα λιπαρά της σοκολάτας και του αμυγδάλου.

Tip #3 Περιβάλλον

Τα κουφέτα διατηρούνται σε δροσερό περιβάλλον έως 25 °C, χωρίς υγρασία και εκτός ψυγείου. Απότομες μεταβολές στη θερμοκρασία προκαλούν συστολή/διαστολή στο εσωτερικό του κουφέτου, ιδιαίτερα στη σοκολάτα, δημιουργόντας ρήγματα στην εξωτερική επίστρωση ζάχαρης.
Σε καιρό με υψηλές θερμοκρασίες, δε πρέπει να μετακινήσουμε το προϊόν σε χώρο με μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας (π.χ. από ζέστη σε κρύο).

Tip #4 Υγρασία

Τα κουφέτα αποθηκεύονται ή προβάλλονται σε χώρο με ξηρό περιβάλλον, χωρίς υγρασία. Η υγρασία επικάθεται στην εξωτερική επιφάνεια. Η ζάχαρη απορροφά την υγρασία στους πόρους της και μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να παρατηρηθεί αποχρωματισμός και κιτρίνισμα του κουφέτου.

Tip #5 Άγγιγμα

Το συχνό άγγιγμα των κουφέτων με γυμνά χέρια θα πρέπει να αποφεύγεται, καθώς υπάρχει κίνδυνος να μεταφερθεί υγρασία και λιπαρότητα στην επιφάνεια τους. Είναι καλό να χρησιμοποιούνται γάντια μιας χρήσης κατά την επαφή με τα κουφέτα!

Με κύριο μέλημα την ασυναγώνιστη ποιότητα, και τον σεβασμό προς τον καταναλωτή, στο Chocolatefactory.gr θα βρείτε αυθεντικά κουφέτα που παράγονται με Πραγματική Σοκολάτα απο 100% αγνό βούτυρο κακάο, επιλεγμένες πρώτες ύλες και ξηρούς καρπούς.

Η εταιρία Crispo διαθέτει πιστοποιητικά όπως BRC, IFS, ISO 22005, HALAL, HACCP, ISO 9001 κ.α. Επίσης η διαδικασία παραγωγής γίνεται με έμφαση στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα (μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, με τις ανάγκες ενέργειας να καλύπτονται από τη συμπαραγωγή ατμού και νερού).

Αυθεντικά Ιταλικά κουφέτα για βάπτιση, γάμο και κάθε μοναδική σας στιγμή. Κουφέτα σε διάφορες γεύσεις, χρώματα και σχέδια σε τεράστια ποικιλία, καθώς επίσης και προτάσεις Χωρίς Γλουτένη | GLUTEN FREE κάνουν τα  κουφέτα Crispo τα πιο δημοφιλή κουφέτα στον κόσμο..!

Πηγή: https://www.crispo.gr/